foto

Federico Pacifici

  • nar. 7.4.1955 (65 let)
    Roma, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Havana Kyrie
2017 Nevinná srdce
Tytanowa biel
2012 Diaz: Neuklízej tu krev
2011 Boris - Il film
2010 Vallanzasca - Gli angeli del male
2009 International
Passato è una terra straniera, Il
2008 Altromondo
No Problem
2007 Hotel Meina
2006 La contessa di Castiglione (TV film)
Satan přichází
2004 Prázdné vzpomínky
Umučení Krista
2002 Ilaria Alpi - Il più crudele dei giorni
2000 Almost Blue
1999 Falcone (TV film)
Tajemná stezka (TV film)
1998 Komando posledních (TV film)
Mare largo
Odore della notte, L'
1997 Osmnáctý anděl
Příměří
Vacanza all'inferno, Una
1995 Bible - Starý zákon: Mojžíš (TV film)
Psí život
1994 Fade out (Dissolvenza al nero)
1992 La corsa dell'innocente
1991 18 anni tra una settimana
Capitan Cosmos (TV film)
La riffa
1990 The King's Whore
1988 The Legendary Life of Ernest Hemingway
1986 Mostro di Firenze, Il
Sembra morto... ma è solo svenuto
1985 Utajená tajemství
1983 Cercle des passions, Le
Parole e sangue (TV film)
1981 La Caduta degli angeli ribelli
1979 Affinità elettive, Le (TV film)
1978 Morte al lavoro, La (TV film)

TV seriály

2018 Romolo + Giuly: la guerra mondiale italiana (TV seriál)
2017 Non uccidere (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
2014 Una pallottola nel cuore (TV seriál)
2012 Mladý Montalbano (TV seriál)
2007 Řím (TV seriál)
Syn Hádův (S02E02)
2006 Crimini (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1998 Mia, moja láska (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
Isten muzsikusa (E12)

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Gangsters

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky