foto

Stephanie Bidmead

  • nar. 29.1.1929
    Birmingham, Anglie, Velká Británie
  • zem. 22.9.1974 (45 let)
    Richmond upon Thames, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Running Scared
1965 Invasion
1959 Sen noci svatojánské

TV seriály

1974 Bedtime Stories (TV seriál)
1972 The Shadow of the Tower (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál)
Little Women (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Mask of Janus (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
Detective (TV seriál)
R3 (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Thorndyke (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
Festival (TV seriál)
First Night (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1960 An Age of Kings (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace