foto

Richard Butler

  • nar. 30.10.1924
    Bradford, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 23.4.2003 (78 let)
    Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Čtyři svatby a jeden pohřeb
1990 Shoot to Kill (TV film)
1988 Further and Particular
1986 Strong Medicine (TV film)
1983 Birth of a Nation (TV film)
1982 Scrubbers
1978 Getting of Wisdom, The
1977 Blue Fire Lady
Scum (TV film)
1975 Obnažený státní úředník (TV film)

TV seriály

2002 White Teeth (TV seriál)
2000 North Square (TV seriál)
1998 Picking up the Pieces (TV seriál)
1994 Middlemarch (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 A Perfect Hero (TV seriál)
Rich Tea and Sympathy (TV seriál)
1989 The Jim Henson Hour (TV seriál)
Traffik (TV seriál)
1988 This Is David Lander (TV seriál)
1987 Bust (TV seriál)
Storyteller, The (TV seriál)
Tickets for the Titanic (TV seriál)
Yesterday's Dreams (TV seriál)
1986 A Sort of Innocence (TV seriál)
Boon (TV seriál)
King of the Ghetto (TV seriál)
Lancaster Miller Affair, The (TV seriál)
Singing Detective, The (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Pickwick Papers, The (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
1981 Second Chance (TV seriál)
1979 Terry and June (TV seriál)
1978 Fallen Hero (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1976 Bill Brand (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Days of Hope (TV seriál)
You're On Your Own (TV seriál)
1974 Bedtime Stories (TV seriál)
Nearly Man, The (TV seriál)
The Box (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Second City Firsts (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Holly (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Matlock Police (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Flaxton Boys (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 The First Lady (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Blue Carbuncle (S02E16)
1967 City 68' (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
Jury Room (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
It's Dark Outside (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Friday Night (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Silent Evidence (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
Your World (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1980 Man Who Saw Tomorrow, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky