foto

Parveen Dosanjh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Final Vision (TV film)
Miss Christmas (TV film)
The Birthday Wish (TV film)
Záhada Hailey Deanové: Vražedná pozůstalost (TV film)
2016 Unleashing Mr. Darcy (TV film)
Záhada Hailey Deanové: Smrtící láska (TV film)
2015 Angel of Christmas (TV film)

TV seriály

2019 Another Life (TV seriál)
Rychlá Layne (TV seriál)
Supergirl (TV seriál)
Crime and Punishment (S04E18)
2018 Life Sentence (TV seriál)
What To Expect When You're Not Expecting (E09)
Salvation (TV seriál)
The Madness of King Tanz (S02E07)
Colony (TV seriál)
What Goes Around (S03E13)
2017 Somewhere Between (TV seriál)
Ghost (E09)
The Good Doctor (TV seriál)
Sacrifice (S01E10)
22 Steps (S01E07)
Frequency (TV seriál)
Negative Copy (E11)
Arrow (TV seriál)
Checkmate (S05E16)
Spectre of the Gun (S05E13)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace