foto

Chris Bowers

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 2nd and A (studentský film)

TV seriály

2014 Vzpomínky (TV seriál)
Reunion (S02E13)
2013 The Carrie Diaries (TV seriál)
The Second Time Around (S02E08)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Šabatové pásmo (S01E07)
Polda z Marsu (TV seriál)
Prosté tajemství zprávy v nás všech (E12)
2007 Bionická žena (TV seriál)
Pilot (E01)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Satisfaction (S03E07)
Chlamydia (S03E05)
Sparks (S03E04)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Infiltrated (S08E06)

Dokumentární

2006 Shut Up & Sing

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky