foto

Hugh Wilson

  • nar. 21.8.1943
    Miami, Florida, USA
  • zem. 14.1.2018 (74 let)
    Charlottesville, Virginia, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

Režijní filmografie

Filmy

2004 Mickey
1999 Dožeň, co se dá!
Drsňák Dudley
1996 Klub odložených žen
1994 Hlídat Tess
1991 Sunday in Paris (TV film)
1987 Lupič
1985 Esos locos cuatreros
1984 Policejní akademie

TV seriály

1989 Famous Teddy Z, The (TV seriál)
1978 WKRP in Cincinnati (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Dožeň, co se dá!
Drsňák Dudley
1997 Tvrdí chlapi (TV film)
1996 Periskop nahoru a dolů
1994 Hlídat Tess
1987 Lupič
1985 Esos locos cuatreros
1984 Policejní akademie
1983 Stroker Ace

TV seriály

1991 The New WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1989 Famous Teddy Z, The (TV seriál)
1987 Frank's Place (TV seriál)
1986 Easy Street (TV seriál)
1978 WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1976 The Tony Randall Show (TV seriál)
1972 The Bob Newhart Show (TV seriál)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1999 Dožeň, co se dá!

Host

TV pořady

1988 The 40th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace