foto

Zoltán Várnagy

  • nar. 3.10.1960
    Pécs, Maďarsko
  • zem. 4.1.1996 (35 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Sztracsatella
1995 A körtvélyesi csíny (TV film)
1994 40 millió (TV film)
1986 Férfi és nő (TV film)
1984 Don Carlos (divadelní záznam)

TV seriály

1986 Linda (TV seriál)
Pop pokol (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace