foto

Eunice Black

  • nar. 23.10.1914
    West Ham, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 27.8.2007 (92 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Býčí oko
1982 Zvoník od Matky Boží (TV film)
1975 Last of the Best Men, The (TV film)
1974 Cherry Picker, The
1973 Holiday on the Buses
1969 Love Is a Splendid Illusion
1968 Chitty Chitty Bang Bang
1961 Kapka medu

TV seriály

1979 Room Service (TV seriál)
1977 Mr. Big (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
It's Murder But Is It Art (TV seriál)
1971 Doctor at Large (TV seriál)
1969 Complete and Utter History of Britain (TV seriál)
On the Buses (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
1968 Please Sir! (TV seriál)
Tyrant King, The (TV seriál)
What Maisie Knew (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Very Merry Widow, The (TV seriál)
1964 HMS Paradise (TV seriál)
Lance at Large (TV seriál)
Martin Chuzzlewit (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Bud (TV seriál)
1962 Six More Faces of Jim (TV seriál)
1961 Tales of Mystery (TV seriál)
The Rag Trade (TV seriál)
1960 Sykes and A... (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)

Host

TV pořady

1956 The Arthur Haynes Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky