foto

Darja Loginova

  • nar. 28.11.1989 (31 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ni za čto ně sdamsja (TV film)
Zatměnije
2016 Status: Svoboden

TV seriály

2020 Za pervogo vstrečnogo (TV seriál)
2019 Iděalist (TV seriál)
2018 Lepší než my (TV seriál)
Ljubov po najmu (TV seriál)
2017 Svidětěli (TV seriál)
Dvoježeněc (S02E16)
2015 Cvetok paporotnika (TV seriál)
Ledi isčezajut v polnoč (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Rodina (TV seriál)
Solnce v podarok (TV seriál)
Vsjo tolko načinajetsja (TV seriál)
2014 Anželika (TV seriál)
God v Toskane (TV seriál)
V Moskve vsegda solnečno (TV seriál)
Vesnoj rascvetajet ljubov (TV seriál)
2013 Dněvnik svekrovi (TV seriál)
2011 Zajcev+1 (TV seriál)
2008 Univer (TV seriál)
2007 Sled (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky