foto

Oleg Tikhomirov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nikdy neodvracej zrak
2017 Es war einmal in Deutschland...
2016 August
2015 Jesus Cries
2014 Posthumous

TV seriály

2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2016 Tempel (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)

Dokumentární

2017 Die Unsichtbaren - Wir wollen leben
2014 Malé ruce ve Velké válce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace