foto

Pat Healy

  • nar. 14.9.1971 (47 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Run
The Pale Door
2019 Velvet Buzzsaw
2018 American Woman
Donnybrook
2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
Small Crimes
Take Me
Under the Bed (TV film)
2016 Carnage Park
Dealer
Everlasting
Pandemie
Poor Boy
Rebirth
Teenage Cocktail
2015 Henry Gamble's Birthday Party
Hříčky přírody
O tom si nech zdát, José
Tales of Halloween
2014 Captain America: Návrat prvního Avengera
Cena za slávu
Velký draft
2013 Cheap Thrills
2012 Nařčení
2011 Tajemství starého hotelu
2010 Dirty Girl
2009 Harmony and Me
Spůner
2007 Sněžní andělé
Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem
Úžasný svět hudby
2006 Mr. Fix It
Temný úsvit
2005 In Memory of My Father
The Aviary
Špína
2004 Nerd Hunter 3004
Undertow
2003 Líbí se mi, co děláš
The Stranger
2002 Zlatá doba (TV film)
2001 D.C. Smalls
Pearl Harbor
Přízračný svět
2000 More Dogs Than Bones
Mullitt
Super kšeft
1999 Hugh Heffner - skutečný příběh (TV film)
Magnolia
The Opera Lover
Treasure Island
1998 Stricken
1997 Sám doma 3

TV seriály

2016 Dice (TV seriál)
Six Grand (S01E06)
The Grinder (TV seriál)
The Retooling of Dean Sanderson (E14)
Shameless (TV seriál)
Sleep No More (S06E11)
A Yurt of One's Own (S06E09)
2015 Blunt Talk - Plané řeči (TV seriál)
Poručík Backstrom (TV seriál)
Takes One to Know One (E03)
Ray Donovan (TV seriál)
Pohrabáč (S03E11)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
Kill Me, Kill Me, Kill Me (S01E09)
2010 Eagleheart (TV seriál)
2007 24 hodin (TV seriál)
Day 6: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S06E03)
2006 Night Stalker (TV seriál)
What's the Frequency, Kolchak? (E10)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Samota (S02E11)
Čeho je moc, toho je příliš (S02E10)
Slepá justice (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Skládanka (S02E13)
Policejní odznak (TV seriál)
Cut Throat (S04E08)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
V zemi za zrcadlem, část 2. (S04E19)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
4x4 (S05E19)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Barák (S02E04)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Temný les (S04E10)
Mnutí klásků (S04E09)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Chemik (S01E13)
Čarodějky (TV seriál)
Pramen věčnosti (S05E19)
2001 Dead Last (TV seriál)
Philly (TV seriál)
Truth or Consequence (E08)
1999 Angel (TV seriál)
Turks (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Vigilance and Care (S06E04)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Dvojí vidění (S03E04)
1997 Advokáti (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2016 Classic Hollywood Cinemas

Režijní filmografie

Filmy

2017 Take Me
2008 Dream from Leaving
2000 Mullitt

Scenáristická filmografie

TV seriály

2009 V odborné péči (TV seriál)
Walter - týden 3. (S02E14)
Walter - týden 2. (S02E09)
Walter - týden 1. (S02E04)

Host

TV pořady

2014 Screen Junkies Movie Fights (TV pořad)
2007 Red Eye (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace