foto

Grant Geissman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 Jenny Got a Boob Job
2002 Blázinec pondělní noci (TV film)
2001 Dobrák Dan (TV film)
Veselé Vánoce, Santa Clausi (TV film)
1989 Aram

TV seriály

2010 Mike a Molly (TV seriál)
2007 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Úlisný jako Ken (S04E19)
2006 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Líbal jsem Abrahama Lincolna (S04E10)
Corey je už hodinu mrtvá (S04E09)
Vypusťte psy (S04E08)
další epizody (6)

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Už žádnou trávu (S10E01)

Dokumentární

2010 Klaus Voormann

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace