foto

Grant Geissman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 Jenny Got a Boob Job
2002 Blázinec pondělní noci (TV film)
2001 Dobrák Dan (TV film)
Veselé Vánoce, Santa Clausi (TV film)
1989 Aram

TV seriály

2010 Mike a Molly (TV seriál)
2007 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Vidiny (S05E04)
Velký ptáci, pavouci a máma (S05E01)
Úlisný jako Ken (S04E19)
další epizody (7)
2006 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Líbal jsem Abrahama Lincolna (S04E10)
Corey je už hodinu mrtvá (S04E09)
Vypusťte psy (S04E08)
další epizody (6)
2004 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Cítíte můj prst? (S01E24)
Jako bizoni (S01E23)
Moje doktorka má plyšovou krávu (S01E22)
další epizody (13)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Alan Harper, chiropraktik (S01E11)
Šťastné díkůvzdání (S01E10)
První úkol splněn (S01E09)
další epizody (10)

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Už žádnou trávu (S10E01)

Dokumentární

2010 Klaus Voormann

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace