foto

Grant Geissman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 Jenny Got a Boob Job
2002 Blázinec pondělní noci (TV film)
2001 Dobrák Dan (TV film)
Veselé Vánoce, Santa Clausi (TV film)
1989 Aram

TV seriály

2015 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Jasně, že je mrtvý (S12E15)
Nedávej opicím zbraň (S12E14)
Dědouš miloval svý holky (S12E13)
další epizody (7)
2014 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Santova jízda (S12E08)
Sex s animákem (S12E07)
Alan sejmul malou holku (S12E06)
další epizody (8)
2010 Mike a Molly (TV seriál)
2009 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Baseball byl lepší se steroidy (S06E24)
Dobré ráno, paní Butterworthová (S06E23)
Záchůdek sira Lancelota (S06E22)
další epizody (4)
2008 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Jak je to s přesčasem (S05E14)
Půda musí být vlhká (S05E13)
Trochu vlhkej a malinko zvadlej (S05E12)
další epizody (4)
2007 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Skoro jako nekrofilie (S05E10)
Úzký jsou dobrý (S05E09)
Existuje paní Waflová? (S05E08)
další epizody (12)
2006 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Líbal jsem Abrahama Lincolna (S04E10)
Corey je už hodinu mrtvá (S04E09)
Vypusťte psy (S04E08)
další epizody (6)
2004 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Cítíte můj prst? (S01E24)
Jako bizoni (S01E23)
Moje doktorka má plyšovou krávu (S01E22)
další epizody (13)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Alan Harper, chiropraktik (S01E11)
Šťastné díkůvzdání (S01E10)
První úkol splněn (S01E09)
další epizody (10)

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Už žádnou trávu (S10E01)

Dokumentární

2010 Klaus Voormann

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky