foto

Benjamin A. Weissman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2007 Nora Roberts: Pod nebem Montany (TV film)
2005 Herkules (TV film)
Hříbě (TV film)
Neměj strach (TV film)
2004 Perfektní manžel (TV film)
2002 Tajný život (TV film)
2001 Mlhy Avalonu (TV film)
Podivné dítě (TV film)
Veselé Vánoce, Santa Clausi (TV film)
Životní setkání (TV film)
2000 Průhledné lži (TV film)
1999 Biblické příběhy: Ježíš (TV film)
Polib nebesa
Sloužit a chránit (TV film)
Spřízněné duše (TV film)
1998 Rytířem na hradě Camelot (TV film)
1997 Biblické příběhy: Šalamoun (TV film)
Mandela a de Klerk (TV film)
Sisters and Other Strangers (TV film)
Srdce plné deště (TV film)
1996 Calm at Sunset (TV film)
Slib daný Carolyn (TV film)
The Siege at Ruby Ridge (TV film)
1995 Bible - Starý zákon: Josef (TV film)
Bible - Starý zákon: Mojžíš (TV film)
Osudné svědectví (TV film)
1994 Getting Gotti (TV film)
1993 Nic než strach (TV film)
Pro lásku a slávu (TV film)
Záchranná akce (TV film)
1992 Burden of Proof, The (TV film)
Klenoty (TV film)
Zločinecké způsoby (TV film)
1991 Podveden (TV film)
Syn jitřní hvězdy (TV film)
Vydírání (TV film)
1990 Love and Lies (TV film)
Vražda mého otce (TV film)
Vražda ve státě Mississippi (TV film)
1989 Nick Knight (TV film)
1988 Leap of Faith (TV film)
1987 Harry's Hong Kong (TV film)
Murder Ordained (TV film)
1986 Dark Mansions (TV film)
Manhunt for Claude Dallas (TV film)
Pod nátlakem (TV film)
1985 First Steps (TV film)
1984 Lassiter
With Intent to Kill (TV film)
1983 One Cooks, the Other Doesn't (TV film)
Šarlatový a černý (TV film)
1982 Dreams Don't Die (TV film)
1981 Freedom (TV film)
The Ordeal of Bill Carney (TV film)
1980 Father Figure (TV film)
Swan Song (TV film)
Zajatec japonských ostrovů (TV film)
1979 Before and After (TV film)
Dummy (TV film)

TV seriály

2006 Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
1993 Návrat do Osamělé Holubice (TV seriál)
1988 Kdo je Bourne? (TV seriál)
1980 Šogun (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace