foto

István Maszlay

  • nar. 20.7.1953 (66 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Hamis a baba
1983 Nagyvizit (TV film)
1980 Éljen az egyenlőség (TV film)
1979 Forró mezők (TV film)
1978 A miniszterelnök (TV film)
Saroküzlet (TV film)
1977 Sir John Falstaff (TV film)

TV seriály

2008 Presszó (TV seriál)
Jelenetek házasságokból (E09)
1995 Öregberény (TV seriál)
Püspökkenyér (S03E02)
1994 Öregberény (TV seriál)
A vadászat (S02E10)
Csirkevész (S02E09)
Szívbaj (S02E08)
další epizody (9)
1989 Linda (TV seriál)
Aranyháromszög (S03E02)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
Álmok - és ahogy megvalósulnak (E13)
1981 A névtelen vár (TV seriál)
A párviadal (E04)
Az adomák hazája (E02)
1976 Beszterce ostroma (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace