foto

James Vincent Meredith

  • nar. Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Princezna Cyd
2012 Star Wars: The Old Republic Fan Film
2011 Crysis 2 vs. Call of Duty: Black Ops - The Ultimate Duel

TV seriály

2018 Chicago Med (TV seriál)
On Shaky Ground (S03E09)
Over Troubled Water (S03E07)
Ties That Bind (S03E06)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Tycoon (E13)
See Something (E03)
Chicago Med (TV seriál)
Trust Your Gut (S03E03)
Speak Your Truth (S03E01)
Empire (TV seriál)
Toil and Trouble, Part 2 (S03E18)
2016 Exorcista (TV seriál)
Kapitola devátá: 162 (S01E09)
Kapitola osmá: Trpitelé (S01E08)
Kapitola šestá: Světlonoš (S01E06)
2013 Betrayal (TV seriál)
2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
Šéf (TV seriál)
True Enough (S02E10)
Clinch (S02E09)
Consequence (S02E08)
další epizody (9)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Lazebník a prcek (E10)
Drogový král (E07)
Šéf (TV seriál)
Choose (S01E08)
Stasis (S01E07)
Spit (S01E06)
další epizody (7)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Wannabe (S11E23)
2009 Zvíře (TV seriál)
2007 Pohotovost (TV seriál)
Konec líbánek (S13E23)
2005 Císař Augustus (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Dědek (S01E08)

Dokumentární

2009 Tajný agent (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace