foto

Jim Boles

  • nar. 28.2.1914
    Lubbock, Texas, USA
  • zem. 26.5.1977 (63 let)
    Sherman Oaks, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 F. Scott Fitzgerald in Hollywood (TV film)
Helter Skelter (TV film)
The Great Texas Dynamite Chase
1975 Knedlíková banda
Once Is Not Enough
1974 Healers, The (TV film)
1973 Ace Eli and Rodger of the Skies
Nightmare Honeymoon
When the Line Goes Through
1971 Švindl
1970 Southern Fried (TV film)
Stanice WUSA
Wild Women (TV film)
1969 Angel in My Pocket
Lottery, The
The Love God?
1968 P.J.
With Six You Get Eggroll
1967 Karate Killers, The - a.z.
The Reluctant Astronaut
Waterhole #3
1966 The Ghost and Mr. Chicken
Trouble with Angels, The
Vysoká hra pro pravou dámu
1965 Fluffy
John Goldfarb, Please Come Home!
1964 Fate Is the Hunter
He Rides Tall
1960 Pusher, The
1957 Naked in the Sun
1950 Tattooed Stranger, The

TV seriály

1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
1976 Ark II (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Dundee and the Culhane (TV seriál)
Garrison's Gorillas (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Channing (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The New Phil Silvers Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Jess-Belle (S04E07)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Arrival (S03E02)
1960 Diagnosis: Unknown (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Honeymooners (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
Inner Sanctum (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1951 Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
NBC Television Opera Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 Famous Jury Trials (TV seriál)
Man Against Crime (TV seriál)
One Man's Family (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)
The Clock (TV seriál)

TV pořady

1954 Look Up and Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace