foto

Johnny Silver

  • nar. 16.4.1918
    Indiana, USA
  • zem. 1.2.2003 (84 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Klaun Shakes
1987 Spaceballs
1986 Bad Guys
1981 Evita Perónová (TV film)
History of the World: Part I
1977 Drak Elliot
1975 Alias Big Cherry
Lepke
1972 Hammer
1971 What's a Nice Girl Like You...? (TV film)
1970 Letiště
Pufnstuf
1969 Comic, The
1968 Funny Girl
How Sweet It Is!
Jen se nikdy nenudit
Případ Thomase Crowna
Where Were You When the Lights Went Out?
1967 Poprask v mincovně
1965 Velké závody
1964 The Brass Bottle
1963 Kdo to spal v mé posteli?
1957 Public Pigeon No. One
1955 Frajeři a saze

TV seriály

1995 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Understudy (S06E23)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1979 Delta House (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Spiklenci (S07E05)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Sarge (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 H.R. Pufnstuf (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Captain Nice (TV seriál)
Good Morning, World (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
Run Buddy Run (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Johnny Midnight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Pete Kelly's Blues (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
World of Giants (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Date with the Angels (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
1950 NBC Television Opera Theatre (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

TV pořady

1963 The Danny Kaye Show (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
1951 The Dinah Shore Show (TV pořad)
The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace