foto

Nelson Welch

  • nar. 12.10.1905
    Great Dunmow, Anglie, Velká Británie
  • zem. 6.8.1991 (85 let)
    Los Angeles County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Já, šílenec
1988 Voskové muzeum
1986 Věrný obraz ďábla (TV film)
Řekni ano!
1985 Maxie
1983 Stůl pro pět
1982 O'Hara's Wife
Vynucená pomsta
1979 Charleston (TV film)
1975 Konečně láska
1963 Seznam Adriana Messengera
1962 Podezřelá bytná
1960 Midnight Lace
1954 Král Richard a křižáci
1953 Rogue's March
Tonight We Sing
1952 Thunder in the East

TV seriály

1985 Colbyové (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1982 Filthy Rich (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1979 Salvage 1 (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1976 What's Happening!! (TV seriál)
1972 The Sixth Sense (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Rogues (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
The Schaefer Century Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace