foto

Jonathan Harris

  • nar. 6.11.1914
    Bronx, New York, USA
  • zem. 3.11.2002 (87 let)
    Encino, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Poslední správný chlap (TV film)
1959 Catch Me If You Can
The Big Fisherman
1954 King Richard II (TV film)
1953 Botany Bay

TV seriály

1984 Challenge of the GoBots (TV seriál)
1979 $weepstake$ (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Space Academy (TV seriál)
1976 Ark II (TV seriál)
Monster Squad (TV seriál)
1975 Uncle Croc's Block (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
The ABC Saturday Superstar Movie (TV seriál)
1971 Funny Face (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1961 The Twilight Zone (TV seriál)
The Silence (S02E25)
Twenty-Two (S02E17)
1960 Outlaws (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Colgate Theatre (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1957 Zorro (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Short Short Dramas (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1948 The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

2013 Americká 60. léta (TV seriál) - a.z.
2008 Pioneers of Television (TV seriál) - a.z.
1999 Television: The First Fifty Years
1995 Fantasy Worlds of Irwin Allen, The
1987 Biography (TV seriál)

TV pořady

1998 Lost in Space Forever (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1991 Talk Soup (TV pořad)
1990 The Howard Stern Show (TV pořad)
1975 The Cross-Wits (TV pořad)
1969 Liar's Club (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace