foto

Felix Hellmann

  • nar. 12.9.1978 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 All I Never Wanted
Lena Lorenz - Ein neuer Anfang (TV film)
2018 Venus im vierten Haus (TV film)
2017 Gift (TV film)
2016 Wenn es Liebe ist (TV film)
2015 Obchodníci se smrtí (TV film)
Trenker a Riefenstahlová (TV film)
2014 Das Glück der Anderen (TV film)
Vier Drillinge sind einer zu viel (TV film)
2012 Die Tote ohne Alibi (TV film)
Omamamia
2011 Bär kehrt zurück, Der (TV film)
Eine ganz heiße Nummer
Klarer Fall für Bär (TV film)
Tod am Engelstein (TV film)
2010 Letzte schöne Herbsttag, Der
Žid Süss - Film bez svědomí
2009 Die Unbedingten (studentský film)
Polizeiruf 110 - Klick gemacht (TV film)
2008 Ameisen (studentský film)
Inga Lindström: Rasmus a Johanna (TV film)
2006 Shoppen

TV seriály

2019 Reiterhof Wildenstein (TV seriál)
2017 WaPo Bodensee (TV seriál)
Das schwächste Glied (S01E03)
2016 München Mord (TV seriál)
Kein Mensch, kein Problem (E03)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Abgestürzt (S13E19)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Ukradené housle (E21)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2006 Spezlwirtschaft (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace