foto

Sarah Marshall

  • nar. 25.5.1933
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 18.1.2014 (80 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Nebezpečné myšlenky
1993 Dave
1990 People Like Us (TV film)
1982 Letter, The (TV film)
1981 Bunker, The (TV film)
People vs. Jean Harris, The (TV film)
1973 Applause (TV film)
Embassy
1966 Prokristapána
1965 Rage to Live, A
1964 Wild and Wonderful
1958 Dlouhé horké léto
1954 King Richard II (TV film)

TV seriály

1985 Small Wonder (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1980 Scruples (TV seriál)
1979 Miss Winslow and Son (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Sexton Blake (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
F Troop (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Kentucky Jones (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Little Girl Lost (S03E26)
1961 Target: The Corruptors (TV seriál)
1960 Dow Hour of Great Mysteries (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
The Tab Hunter Show (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Startime (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Adventures of the Sea Hawk (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 Appointment with Adventure (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)

Dokumentární

1985 American Masters (TV seriál) - a.z.
1967 Omnibus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace