foto

Christine White

  • nar. 4.5.1926
    Washington, District of Columbia, USA
  • zem. 14.4.2013 (86 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 James Dean (TV film)
1973 Magnum Force
1958 Macabre
1957 Panama Sal
1953 Man Crazy
Vice Squad

TV seriály

1963 Uprchlík (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Nightmare at 20,000 Feet (S05E03)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Ichabod and Me (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Prime Mover (S02E21)
1960 Insight (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
The Tab Hunter Show (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Markham (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Bachelor Father (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
West Point (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Broadway Television Theatre (TV seriál)
1950 The Web (TV seriál)

Dokumentární

1975 James Dean: The First American Teenager (TV film)
1957 The James Dean Story

TV pořady

1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1957 The Frank Sinatra Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace