foto

Vincent Van Lynn

  • nar. 28.11.1917
    New York, New York, USA
  • zem. 25.3.2003 (85 let)
    Liano, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 You Can't Go Home Again (TV film)
1977 Death Promise
1975 Vyšetřovací zpráva
1972 Poldové
1971 Chraňte zvířata a děti!
Doctors' Wives
1970 Which Way to the Front?
1969 Zajati vesmírem
1968 The Wrecking Crew
1967 The Big Mouth
1966 The Silencers
Vyloupení banky v L. A.
1953 Man Against Pain (TV film)

TV seriály

1973 Kojak (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 The Rogues (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace