foto

Takaši Kondó

  • nar. 12.5.1979 (41 let)
    Aichi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sekaiiči hacukoi: Propose hen
2017 Dance with Devils: Fortuna
2014 Gekijōban Sekaiichi hatsukoi: Yokozawa Takafumi no baai
Wild Adapter
2013 Seitokai no ichizon Lv.2: Watasu seitokai
2012 Hori-san to Mijamura-kun
Minori Scramble!
2011 Fairy Tail
Onigamiden
Sekai-ichi hatsukoi
2010 Toriko: Barbarian Ivy wo hokaku seyo!
Zettai Karen Children OVA: Aitazósei! Ubawareta Mirai?
2009 Gekidžóban Tengen toppa Gurren Lagann: Lagann-hen
Kanokon: Manacu no daišanikusai
2008 Gekidžóban Tengen toppa Gurren Lagann: Gurren-hen
2007 Himawari (TV film)
2006 Gekidžóban Bleach: Memories of Nobody
Winter Garden (TV film)
_summer
2005 Ičigo 100%
Kirameki Project
Rebirth Moon Divergence
2004 Kage
2003 Nasu: Andalusia no nacu

TV seriály

2021 Bakuten!! (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Dragon, ie o kau. (TV seriál)
I★Chu: Halfway Through the Idol (TV seriál)
Harmonie: I čú (E12)
Infini: Kessen (E11)
Phoenix: Saisei (E10)
další epizody (9)
Kumo desu ga, nanika? (TV seriál)
Kono džidží, dare? (E10)
2020 ID: Invaded (TV seriál)
Boruto: Naruto Next Generations (TV seriál)
Čikašicu no himicu (E173)
Kjófu no sain (E172)
Cukiuta. The Animation (TV seriál)
Full Moon Festival 2020 (S02E13)
Nakama to (S02E12)
Sono te (S02E11)
další epizody (13)
2019 Midara na Ao-čan wa benkjó ga dekinai (TV seriál)
Boruto: Naruto Next Generations (TV seriál)
Ónoki no iši (E91)
Watari no kisecu (E103)
Ransen!! (E102)
další epizody (4)
2018 Boruto: Naruto Next Generations (TV seriál)
Kokoro no iši (E85)
Teki wa Ino-Šika-Čó...!! (E74)
Cuki no uragawa (E73)
2017 Boruto: Naruto Next Generations (TV seriál)
Mičita cuki ga terasu miči (E39)
Omijage quest (E32)
Šaringan vs. raitó Kiba (E30)
další epizody (7)
Eldlive (TV seriál)
Kacugeki: Tóken ranbu (TV seriál)
Kenka bančó otome: Girl Beats Boys (TV seriál)
2016 91 Days (TV seriál)
Jogoreta sora o kaikuguri (E12)
Subete ga mudagoto (E11)
Seidžicu no akaši (E10)
další epizody (12)
B-Project: Kodó Ambitious (TV seriál)
Cukiuta. The Animation (TV seriál)
Cuki no uta. (S01E13)
Full Moon Festival (S01E12)
Majoi no šunkan (S01E11)
další epizody (13)
Scared Rider Xechs (TV seriál)
Tóken ranbu: Hanamaru (TV seriál)
Ója-san wa šišunki! (TV seriál)
2015 Dance with Devils (TV seriál)
Diabolik Lovers More, Blood (TV seriál)
2014 Bokura wa minna kawaisó (TV seriál)
Lady Jewelpet (TV seriál)
2013 Dia no Ace (TV seriál)
Diabolik Lovers (TV seriál)
Gen'ei o kakeru taijó (TV seriál)
Gifú dódó!! Kanecugu to Keidži (TV seriál)
Ginga kikótai Majestic Prince (TV seriál)
Jahari ore no seišun rabukome wa mačigatteiru. (TV seriál)
Pretty Rhythm: Rainbow Live (TV seriál)
Zettai bóei Leviathan (TV seriál)
2012 Medaka Box: Abnormal (TV seriál)
Pretty Rhythm: Dear My Future (TV seriál)
Seitokai no ičizon Lv.2 (TV seriál)
2011 Ikoku meiro no Croisee The Animation (TV seriál)
Pretty Rhythm: Aurora Dream (TV seriál)
Sekai-ichi hatsukoi 2 (TV seriál)
Sekaiiči hacukoi (TV seriál)
2010 Ičiban uširo no daimaó (TV seriál)
Starry Sky (TV seriál)
2009 Fairy Tail (TV seriál)
Kókaku no Regios (TV seriál)
Seitokai no ičizon (TV seriál)
Slap Up Party: Arad Senki (TV seriál)
2008 Amacuki (TV seriál)
Hatenkó júgi (TV seriál)
Kanokon (TV seriál)
Tytania (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
2007 Claymore (TV seriál)
Goshūshō-sama Ninomiya-kun (TV seriál)
Heroic Age (TV seriál)
Hidamari Sketch (TV seriál)
Myself; Yourself (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
OverDrive (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan Aha (TV seriál)
Shining Tears X Wind (TV seriál)
Suteki tantei Labyrinth (TV seriál)
Tengen toppa Gurren Lagann (TV seriál)
Šigurui (TV seriál)
2006 Himawari! (TV seriál)
Joake mae jori ruri'iro na: Crescent Love (TV seriál)
Kateikjó Hitman Reborn! (TV seriál)
Kiba (TV seriál)
Klub společníků óranské střední (TV seriál)
Red Garden (TV seriál)
Spider Riders: Jomigaeru taijó (TV seriál)
Spider Riders: Oracle no júšatači (TV seriál)
Sókó no Strain (TV seriál)
Zenmai zamurai (TV seriál)
2005 Black Cat (TV seriál)
Ičigo 100% (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Grenadier: Hohoemi no senši (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor (TV seriál)
2003 Ašita no Nadja (TV seriál)
Dear Boys (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Scrapped Princess (TV seriál)
2002 Dragon Drive (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
2001 X (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky