foto

Ferenc Pusztai

  • nar. 1971
    Budapest, Maďarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 L.U.F.I.
2015 Víkend
2014 Volný pád
2008 Vyšetřovatel

TV seriály

2012 Átok (TV seriál)
Merülés (S02E08)
2011 Átok (TV seriál)
A titok (S02E01)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2017 L.U.F.I.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 L.U.F.I.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace