foto

Ferenc Pusztai

  • nar. 1971
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Spanyolul tudni kell
2018 Ahogy eddig
Den matek
Doufám, že příště umřeš :-)
Lajko - Cikán ve vesmíru
Pánův hlas
2017 L.U.F.I.
Out
2016 Benzínka
2015 Víkend
2014 Další život mého otce
Volný pád
Zrádce
2013 Na východ od Paříže
2011 Erdő
2010 Adrienna Pálová
Czukor Show
Kemény csajok nem álmodnak
2006 Čerstvý vzduch

TV seriály

2020 Apatigris (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2019 Ízig-vérig (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
A tanár (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2019 Cryene Donovan
2018 Balázs kamerája

Herecká filmografie

Filmy

2017 L.U.F.I.
2016 Benzínka
2015 Víkend
2014 Další život mého otce
Volný pád
Zrádce
2010 Adrienna Pálová
2008 Vyšetřovatel
2004 Montecarlo!

TV seriály

2012 Átok (TV seriál)
Merülés (S02E08)
2011 Átok (TV seriál)
A titok (S02E01)

Režijní filmografie

Filmy

2017 L.U.F.I.
2016 Buborék (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 L.U.F.I.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky