foto

Derek de Lint

  • nar. 17.7.1950 (69 let)
    Haag, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Blue Mauritius
2018 Cesta válečníka
2016 Bílý král
Familieweekend
2015 Admirál
Code M
2014 Gooische vrouwen 2
2013 Daglicht
Příběh Vánoční noci
Tula: The Revolt
Valentino
2012 Insensibles
Tears of Steel
2011 All That Way for Love
Gooische vrouwen
Nová země
2009 Moonlight Serenade
2008 Dopis pro krále
2006 Na lince je vrah
Černá kniha
2003 Big Charade, The
2002 Tom a Tomáš
2001 Mon amour mon parapluie
Ve znamení ohně
Vrah duší
2000 Artist's Circle, The
1998 Drtivý dopad
1997 The Man Who Made Husbands Jealous (TV film)
1996 The Little Riders (TV film)
1995 Affair play
All Men Are Mortal
Ať žije královna!
1994 Perry Mason: Případ osudného životního stylu (TV film)
Suverén (TV film)
1993 Angie
Muž bez tváře (TV film)
Venti dal Sud
1992 Sonne über dem Dschungel, Die
1991 Planoucí pobřeží (TV film)
1990 Burning Bridges (TV film)
1989 Free Frenchman, The
Rituelen
1988 Nesnesitelná lehkost bytí
Stealing Heaven
The Great Escape II: The Untold Story (TV film)
1987 Dagboek van een oude dwaas
Maškara
Tři muži a nemluvně
1986 De aanslag
1985 Mata Hari
1984 Bastille
1983 Een zaak van leven of dood
1982 Van de koele meren des doods
1981 Come-Back
1980 Lucky Star, The
1979 Kort Amerikaans
1978 Dag dokter
1977 Blindgangers
Oranžský voják
1976 Barocco

TV seriály

2019 Geub (TV seriál)
2018 Berlínská mise (TV seriál)
Aut Concilio Aut Ense (S03E01)
2015 Bez hranic (TV seriál)
Obscura (S03E12)
2010 Bloedverwanten (TV seriál)
2008 Deadline (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
Na Západ (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Lascivní tanec (S02E02)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pohřbená zaživa (S01E10)
2003 Veritas (TV seriál)
2002 Mevrouw de minister (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Únos (S02E10)
Sbližování 2. část (S02E09)
1999 Krajní meze (TV seriál)
Pronásledováni osudem (S05E21)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1994 Policie New York (TV seriál)
Serge the Concierge (S01E19)
1992 Secrets (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1989 Endless Game, The (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1983 Herenstraat 10 (TV seriál)
Willem van Oranje (TV seriál)
1978 Kant aan m'n broek! (TV seriál)

Dokumentární

2017 The Last Chair

Režijní filmografie

TV seriály

1996 Poltergeist (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)