foto

J. Miller Tobin

  • nar. 13.1.1961 (59 let)
    Hutchinson County, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Chuť pláče

TV seriály

2020 Emergence (TV seriál)
Applied Sciences (E11)
2019 CO / KDYBY (TV seriál)
WTF (E09)
Emergence (TV seriál)
Camera Wheelbarrow Tiger Pillow (E02)
2018 A Million Little Things (TV seriál)
Friday Night Dinner (S01E04)
2017 Daytime Divas (TV seriál)
Kevin (Probably) Saves the World (TV seriál)
How to Be Good (E04)
Star (TV seriál)
Alibi (S01E09)
Stitchers (TV seriál)
Out of the Shadows (S03E01)
2016 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Rozdělení (S01E09)
Notorious (TV seriál)
Choice (E09)
Powers (TV seriál)
Origins (S02E07)
Quantico (TV seriál)
Fast (S01E19)
Stitchers (TV seriál)
All In (S02E10)
Tajnosti a lži (TV seriál)
The Statement (S02E07)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #25: Beware the Second Chance (S02E06)
2015 Stitchers (TV seriál)
Full Stop (S01E10)
The Astronaut Wives Club (TV seriál)
Liftoff (E04)
Retroattitude (E03)
Pomsta (TV seriál)
Plea (S04E22)
2014 Satisfaction (TV seriál)
...Through Competition (S01E03)
Pomsta (TV seriál)
Meteor (S04E04)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
Golem (S01E10)
Pomsta (TV seriál)
Mercy (S03E04)
Truth: Part 2 (S02E22)
V utajení (TV seriál)
I've Been Waiting for You (S04E08)
Upíří deníky (TV seriál)
Pictures of You (S04E19)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
Downward Spiral (E07)
Pomsta (TV seriál)
Sebedůvěra (S02E03)
Výjimeční (TV seriál)
Život po smrti (S02E10)
V utajení (TV seriál)
Loving the Alien (S03E07)
Upíří deníky (TV seriál)
The Murder of One (S03E18)
Super drbna (TV seriál)
Návrat prstenu (S05E24)
2011 Pomsta (TV seriál)
Loajalita (S01E10)
Výjimeční (TV seriál)
The Unusual Suspects (S01E10)
Prolhané krásky (TV seriál)
Nevzdávej se (S02E06)
V utajení (TV seriál)
Sad Professor (S02E09)
Upíří deníky (TV seriál)
Ordinary People (S03E08)
The Last Day (S02E20)
Super drbna (TV seriál)
The Kids Stay in the Picture (S04E18)
2010 Změna je život (TV seriál)
Formal Reformed (S01E09)
Make It or Break It (TV seriál)
Battle of the Flexes (S02E03)
Melrose Place (TV seriál)
Mulholland (E15)
Upíří deníky (TV seriál)
Katerina (S02E09)
The Return (S02E01)
Isobel (S01E21)
Super drbna (TV seriál)
Poslední tango před Paříží (S03E22)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
The Turning Point (S01E10)
90210: Nová generace (TV seriál)
Bez přetvářky (S02E07)
Zlomená srdce a hotely (S01E16)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Zpěvy pouště (S02E15)
Super drbna (TV seriál)
Osudové zvraty (S03E01)
Potíže s dědečkem (S02E19)
Lovci duchů (TV seriál)
Bůh je mrtvý (S05E03)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Nejisté vztahy (S01E06)
Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Knight of the Zodiac (E08)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Vickův čip (S01E08)
Super drbna (TV seriál)
Báječné léto (S02E01)
Záškodnický plán (S01E14)
Lovci duchů (TV seriál)
Nebe proti peklu (S04E10)
2007 Super drbna (TV seriál)
Akademický týden (S01E03)
Lovci duchů (TV seriál)
Velmi nadpřirozené Vánoce (S03E08)
Zrozen ve zlém znamení (S02E14)
Vražedná čísla (TV seriál)
Robin Hood (S04E05)
Pod tlakem (S03E22)
Jedna hodina (S03E17)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Mládí má zelenou (S01E09)
Jericho (TV seriál)
9:02 (S01E06)
Po právu (TV seriál)
Lovers (E11)
Invaze (TV seriál)
Us or Them (E11)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Max (S01E15)
Vražedná čísla (TV seriál)
Ochrana přírody (S03E09)
Provoz (S03E05)
Spodní proudy (S02E23)
další epizody (4)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
První pohled klame (S02E08)
V dobrém i zlém (S02E02)
Hluková stopa (S01E12)
další epizody (4)
2004 Century City (TV seriál)
Zimní ráj (TV seriál)
Taxík (TV seriál)
Misty Blue (S02E16)
2003 Manipulátor (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Recept na vraždu (S03E11)
2002 Oz (TV seriál)
Next Stop, Valhalla (S05E04)
2001 Big Apple (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Even the Score (S04E15)
2000 Oz (TV seriál)
A Town Without Pity (S04E07)

Producentská filmografie

TV seriály

2013 Upíří deníky (TV seriál)
American Gothic (S04E18)
Because the Night (S04E17)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
By the Light of the Moon (S02E11)
The Sacrifice (S02E10)
Katerina (S02E09)
další epizody (11)