foto

Bill Croasdale

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Měsíční hory
1989 Day in Summer, A (TV film)
1986 Cold War Killers (TV film)
1984 Ohnivé oči

TV seriály

1989 Snakes and Ladders (TV seriál)
1988 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Punishment Without Crime (S02E07)
1987 Truckers (TV seriál)
1986 First Among Equals (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
1984 Muž bez domova (TV seriál)
1983 Chessgame (TV seriál)
1982 A Kind of Loving (TV seriál)
Brookside (TV seriál)
Nancy Astor (TV seriál)
1980 The Good Companions (TV seriál)
1979 Dostihy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1968 How We Used to Live (TV seriál)
1967 Mr. Rose (TV seriál)
Spindoe (TV seriál)
1966 The Liars (TV seriál)
1965 Pardon the Expression (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
1964 It's Dark Outside (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1959 Knight Errant Limited (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1980 Invaze (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace