foto

John Franklyn Robbins

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Zlatý kompas
2004 Jarmark marnosti
Seržant Pepper
2003 Rozverná mládež
2001 Zamilovaní andělé
Žádné boží zprávy
1999 Vánoční koleda (TV film)
1997 Lolita
Mrs. Dalloway
1996 Emma
1995 Dr. Jekyll a slečna Hyde
1989 Žena v černém (TV film)
1987 Lionheart
1986 All Passion Spent (TV film)
1983 Mrtvý agent
1981 From a Far Country
Memoirs of a Survivor
Miss Morison's Ghosts
People from the Forest (TV film)
1980 A Different Drummer (TV film)
Kupec benátský (TV film)
Taming of the Shrew, The (TV film)
1979 Atom Spies (TV film)
1977 Brute, The
1975 Operace Overlord
1974 Take Me High
1972 Asylum
Drákula roku 72´
Running Scared
1971 Cider with Rosie (TV film)

TV seriály

2005 Sensitive Skin (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
1989 Campion (TV seriál)
Jim Henson Hour, The (TV seriál)
1988 Sophia and Constance (TV seriál)
This Is David Lander (TV seriál)
1987 London Embassy (TV seriál)
Storyteller, The (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Černá věž (TV seriál)
1984 The District Nurse (TV seriál)
1981 Get Lost! (TV seriál)
1977 Target (TV seriál)
1976 Já, Claudius (TV seriál)
1974 Bedtime Stories (TV seriál)
Churchill's People (TV seriál)
Double Dealers, The (TV seriál)
Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
The Aweful Mr. Goodall (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
1972 Clouds of Witness (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Edwardians, The (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
Budgie (TV seriál)
Jude the Obscure (TV seriál)
Owen, M.D. (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Man at the Top (TV seriál)
Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Ryan International (TV seriál)
1969 Christ Recrucified (TV seriál)
Doctors, The (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
In Loving Memory (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
It's Dark Outside (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1958 Ivanhoe (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
1953 Jamie (TV seriál)

Dokumentární

2005 C.S. Lewis: Beyond Narnia (TV film)
1964 Newcomers, The (TV seriál)

TV pořady

1980 Omnibus (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace