foto

Richard Jury

  • nar. 25.10.1926
    Denver, Colorado, USA
  • zem. 24.7.2009 (82 let)
    Denver, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Dokonalost za každou cenu (TV film)
1991 Kovboj Conagher (TV film)
1990 Incident (TV film)
1982 Endangered Species
1981 Earthbound
1979 The Paradise Trail
1978 Donner Pass: The Road to Survival (TV film)
1977 Snowbeast (TV film)
1974 Blood on the Mountain
1973 Brothers O'Toole, The
1972 Stand Up and Be Counted
1971 Ski Bum, The
1970 Company of Killers (TV film)
1968 Don't Just Stand There!
1964 Shock Treatment

TV seriály

1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
1968 Premiere (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
My Mother the Car (TV seriál)
1964 Broadside (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
I'm Dickens, He's Fenster (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
New Loretta Young Show, The (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Mackenzie's Raiders (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)

Dokumentární

1979 In Search of Historic Jesus
1978 Beyond and Back

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky