foto

Lloyd Kino

  • nar. 16.5.1919
    Seattle, Washington, USA
  • zem. 21.7.2012 (93 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější
1998 Godzilla
Mr. P's Dancing Sushi Bar
1996 Cable Guy
1995 Mortal Kombat
1991 Šance pro život (TV film)
1990 China Cry: A True Story
Cvoci
Dračí souboj
1989 Step
1987 Kdo je ta holka
1982 Hammett
Vynucená pomsta
1980 Seizure: The Story of Kathy Morris (TV film)
1978 Agent Keefer (TV film)
1977 Cowboysan
Generál MacArthur
1976 Bitva o Midway
Poslední magnát
1974 Letiště 1975
1973 Taste of Hell, A
1972 Glass Houses
1969 Gidget Grows Up (TV film)
1968 Did You Hear the One About the Traveling Saleslady?
1967 Ready and Willing (TV film)
1966 Paradise, Hawaiian Style
1965 The Outlaws Is Coming
1964 Surf Party
1963 Toraoji annun haebyong
1962 Horizontal Lieutenant, The
Womanhunt
1961 Bachelor in Paradise
Battle at Bloody Beach

TV seriály

1998 Klaun (TV seriál)
1990 In Living Color (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
Major Dad (TV seriál)
Nasty Boys (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1986 Our House (TV seriál)
1983 Manimal (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1978 Mork & Mindy (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1973 Bob & Carol & Ted & Alice (TV seriál)
Girl with Something Extra, The (TV seriál)
Griff (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 Blondie (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
The Danny Thomas Hour (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
1964 Broadside (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
1961 Target: The Corruptors (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
1954 Summer Playhouse (TV seriál)

TV pořady

1967 The Carol Burnett Show (TV pořad)
The Smothers Brothers Comedy Hour (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 You Bet Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace