foto

Henrik Mestad

  • nar. 22.6.1964 (54 let)
    Oslo, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vildheks
2017 Rett Vest
2016 Børning 2
Lví žena
2014 Børning
Glassdukkene
2012 Orheimové
2011 Jackpot
2010 Bezva chlap
2009 Nejlepší kapela
2008 Detektiv Varg Veum: Nadosmrti tvůj
Ulvenatten
2007 Pirátské rádio
Utkant
Vydržet se ženou
2006 Kurz negativního myšlení
Repríza
Synové
2003 United
2002 Utopie - Nejvíc lidí žije v Číně
2001 To největší na světě
2000 Ballen i øyet
De 7 dødssyndene
1992 Lakki
Svarte Pantere: Rebels With a Cause

TV seriály

2018 Ingen utan skuld (TV seriál)
Cannot Be Undone (E08)
Not Animals (E07)
At Any Price (E06)
další epizody (8)
2017 Okupace (TV seriál)
Únor - 2. část (S02E08)
Únor - 1. část (S02E07)
Leden (S02E06)
další epizody (7)
2016 Vikingane (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2015 Okupace (TV seriál)
Prosinec - 2. část (S01E10)
Prosinec - 1. část (S01E09)
Listopad (S01E08)
další epizody (10)
2013 Nevlastní bratr (TV seriál)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
NAV, Norway (TV seriál)
2009 Nejlepší kapela (TV seriál)
2000 Soria Moria (TV seriál)
1994 Vestavind (TV seriál)
1991 U (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace