foto

Rintaró Niši

  • nar. 15.7.1965 (54 let)
    Osaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tokyo Ghoul: Jack
Tokyo Ghoul: Pinto
Šingeki no kjodžin: Džijú no cubasa
2014 Šingeki no kjodžin: Guren no jumija
2013 Šingeki no kjodžin OAD
2008 Gekidžóban Bleach: Fade to Black – Kimi no na o jobu
Nidžúmensó no musume
2007 Death Note: R – Genši suru kami (TV film)
2006 Gekidžóban Bleach: Memories of Nobody
2004 Mind Game
2003 Nasu: Andalusia no nacu
2000 Vampire Hunter D
1997 City Hunter: Goodbye My Sweetheart (TV film)

TV seriály

2016 Mob Psycho 100 (TV seriál)
Nanacu no taizai: Seisen no širuši (TV seriál)
2015 Šingeki! Kjodžin: Čúgakkó (TV seriál)
2014 Akame ga kill! (TV seriál)
Initial D Final Stage (TV seriál)
Nanacu no taizai (TV seriál)
Ronja, dcera loupežníka (TV seriál)
Tokyo Ghoul (TV seriál)
2013 Dia no Ace (TV seriál)
Kill La Kill (TV seriál)
Šingeki no kjodžin (TV seriál)
2012 Area no kiši (TV seriál)
Initial D Fifth Stage (TV seriál)
Učú kjódai (TV seriál)
2011 Jewelpet Sunshine (TV seriál)
Ring ni Kakero 1: Sekai Taikai-hen (TV seriál)
2008 Bohové smrti (TV seriál)
Chocolate Underground (TV seriál)
Kidó senši Gundam 00: 2nd Season (TV seriál)
Yu-Gi-Oh! 5D´S - Hra králů (TV seriál)
2007 Kidó senši Gundam 00 (TV seriál)
Seirei no moribito (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
Jomigaeru sora: Rescue Wings (TV seriál)
Naikaku kenrjoku hanzai kjósei torišimarikan Zaizen Džótaró (TV seriál)
Ring ni kakero 1: Ničibei kessen hen (TV seriál)
School Rumble Nigakki (TV seriál)
2005 Bóken ó Beet: Excellion (TV seriál)
Juki no džoó (TV seriál)
Trinity Blood (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Initial D Fourth Stage (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
2003 Air Master (TV seriál)
Dear Boys (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Gad Guard (TV seriál)
Kino no tabi: The Beautiful World (TV seriál)
Texhnolyze (TV seriál)
2002 Džúni kokuki (TV seriál)
Overman king Gainer (TV seriál)
Saišú heiki kanodžo (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace