foto

Michelle Brezinski

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Picture Perfect Mysteries: Newlywed and Dead (TV film)
Rozum, cit a sněhuláci (TV film)
Time for You to Come Home for Christmas (TV film)
2018 Idle Thoughts
2017 Garage Sale Mystery: Murder Most Medieval (TV film)
2011 Manžel nebo milenec (TV film)
Pressed
2008 Nemocná láskou (TV film)
2007 Road to Victory
2006 Zrádná mysl (TV film)

TV seriály

2017 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 19: Důkaz (S02E06)
Kapitola 18: Když zavolá neznámé číslo (S02E05)
2016 The Family (TV seriál)
Pilot (E01)
2012 Agentura Jasno (TV seriál)
True Grits (S06E15)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Under One Roof (TV seriál)
2007 Smallville (TV seriál)
Dávní přátelé (S06E19)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Wendigo (S01E02)
2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1998 Nová Addamsova rodina (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky