foto

John Hudkins

  • nar. 13.7.1918
    Lincoln, Nebraska, USA
  • zem. 15.10.1997 (79 let)
    Northridge, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Dva podobní
1979 Zajatec na Zendě
1978 Ať žije film!
1977 Domino
Fire Sale
1975 Muž z bronzu
1973 Drsná Oklahoma
1972 Něco zlého (TV film)
Život a doba soudce Roye Beana
1970 Monte Walsh
Rio Lobo
1969 Neporažení
Paint Your Wagon
Willie Boy
1967 Hádej, kdo přijde na večeři
1965 Dívka ze Západu
Honáci
1964 Rychlý pistolník
1963 Čtyři z Texasu
1962 Hrdinův ostrov
1960 Alamo
1959 The Hanging Tree
Thunder in the Sun
Westbound
1957 Ride Out for Revenge
1955 The Prodigal
1947 Code of the West
1941 Sedmá kavalérie

TV seriály

1983 A-Team (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1967 Neúplatný (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1959 The Untouchables (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

2011 Pan a paní Láskovi - a.z.
1998 Classified X (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace