foto

Jack Good

  • nar. 7.8.1931
    Greenford, Middlesex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.9.2017 (86 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1976 Mary's Incredible Dream (TV film)
1974 Catch My Soul

TV seriály

1968 Saturday Stars (TV seriál)

TV pořady

1964 Around the Beatles (TV pořad)
1958 Oh Boy! (TV pořad)
1957 Six-Five Special (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1976 Mary's Incredible Dream (TV film)
1974 Catch My Soul

Dokumentární

1977 All You Need Is Love (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky