foto

Ivan Oranskij

  • nar. 25.9.2000 (20 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Úžeh

TV seriály

2020 Era medveděj (TV seriál)
2019 Ženskaja versija. Čisto sovetskoje ubijstvo (TV seriál)
2018 Každomu svojo (TV seriál)
2017 Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Morozova (TV seriál)
Doping (S01E07)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Štolman (E28)
Reinkarnacija (E11)
Štrafnik (TV seriál)
2015 Argentina (TV seriál)
Išču mužčinu (TV seriál)
Škola vyživanija ot odinokoj ženščiny s tremja děťmi v uslovijach krizisa (TV seriál)
2014 Aljonka iz Počitanki (TV seriál)
Meteorit (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Krasnyje gory (TV seriál)
Po lezviju britvy (TV seriál)
Rokovoje nasledstvo (TV seriál)
2012 Bednyje rodstvenniki (TV seriál)
MosGaz (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Svetofor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky