foto

Nadji Jeter

  • nar. 18.10.1996 (22 let)
    Atlanta, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Miss Virginia
2017 (Ne)obyčejný kluk
Bobbi Kristina (TV film)
Disconnected
Flock of Four
2016 Dance Camp
Pátá vlna
2013 Machři 2
2010 Machři
2009 Den naruby
2008 Zvláštní škola
2006 Dirty Laundry

TV seriály

2014 Kirby Buckets (TV seriál)
2011 Jessie (TV seriál)
Poslední chlap (TV seriál)
Psychologie mezi řádky (TV seriál)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
2008 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates James (S04E09)
Everybody Hates Homecoming (S04E03)
2007 Chirurgové (TV seriál)
Měním se, tedy jsem (S04E01)

Dokumentární

2013 Grounded: Making The Last of Us

Host

TV pořady

2012 Teens Wanna Know (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace