foto

Adriana Sklenaříková-Karembeu

  • nar. 17.9.1971 (47 let)
    Brezno, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Adrianina matka je Slovenka, otec je Čech. V roku 1989 maturovala na Gymnáziu J.G. Tajovského v Banskej Bystrici, pokračovala v štúdiu na Lekárskej fakulte Karlovej univerzity v Prahe, no štúdium nedokončila kvôli kariére v modelingu. V roku 1998 sa vydala za francúzskeho futbalistu Christiana Karembeu a prevzala jeho meno. Bola jednou z modeliek pre firmu Wonderbra.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2015 Scènes de ménages: Enfin en vacances, à la mer (TV film)
Vraždy na útesu (TV film)
2013 LOV/CITY
2011 Lov
2008 Asterix a Olympijské hry
2007 Adriana a já (TV film)
2004 Jak básníci neztrácejí naději
Trois petites filles
1994 Pret-A-Porter

TV seriály

2013 Meurtres à... (TV seriál)
2012 Nos Chers Voisins (TV seriál)
2010 Doc Martin (TV seriál)
2009 Scènes de ménages (TV seriál)
2006 Pátrací oddělení (TV seriál)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)

Dokumentární

2004 Adriana
Adriana Sklenaříková: Inspirace
Au secours... ils reviennent! (TV seriál)
1993 Zone interdite (TV seriál)

TV pořady

2016 Arthur et les incollables (TV pořad)
Vivement la télé (TV pořad)
2012 Le grand 8 (TV pořad)
2009 2 heures de rire avec Kad Merad (TV pořad)
C à vous (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)
2007 Les stars se dépassent pour ELA (TV pořad)
2006 Salut les Terriens (TV pořad)
T'empêches tout le monde de dormir (TV pořad)
2004 Anjeli strážni (TV pořad)
Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 La méthode Cauet (TV pořad)
Les grands du rire (TV pořad)
2001 Y a un début à tout (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
Vie privée, vie publique (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
Union libre (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)
1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace