foto

Laurence Haddon

  • nar. 1922
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 10.5.2013
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Infinity
1990 Caged in Paradiso
Děti nevěsty (TV film)
Thanksgiving Day (TV film)
1988 Scandal in a Small Town (TV film)
1985 Mirrors (TV film)
School Spirit
1984 Fatal Vision (TV film)
1983 White Water Rebels (TV film)
1982 Dar života (TV film)
1981 A Gun in the House (TV film)
Charlie and the Great Balloon Chase (TV film)
Every Stray Dog and Kid (TV film)
Goliath Awaits (TV film)
1980 Act of Love (TV film)
Aliens Are Coming, The (TV film)
Fun and Games (TV film)
Prosba o lásku (TV film)
Sizzle
1979 Cracker Factory, The (TV film)
Streets of L.A., The (TV film)
The Ordeal of Patty Hearst (TV film)
When Hell Was in Session (TV film)
1978 Killing Stone (TV film)
Křídla v Kitty Hawk (TV film)
1977 American Raspberry
Never Con a Killer (TV film)
1976 Brinks: The Great Robbery (TV film)
1975 Guilty or Innocent: The Sam Sheppard Murder Case (TV film)
1974 Poprava vojína Slovika (TV film)
1971 Murder Once Removed (TV film)
1967 Údolí panenek
1966 Roztržená opona
1962 Hands of a Stranger

TV seriály

1996 Women: Stories of Passion (TV seriál)
1991 Roc (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Call to Glory (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
1983 Vichry války (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
The Devlin Connection (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1981 Code Red (TV seriál)
McClain's Law (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
Benson (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Bigfoot and Wildboy (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
Westside Medical (TV seriál)
1976 City of Angels (TV seriál)
Delvecchio (TV seriál)
Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Bronk (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Good Times (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Banacek (TV seriál)
Maude (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
Premiere (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Occasional Wife (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
1965 Camp Runamuck (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
My Living Doll (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
1963 Grindl (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1993 Knots Landing Block Party, The (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace