foto

Catherine Jacob

  • nar. 16.12.1956 (62 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 La Malédiction de la buse
2017 Chez Nous
Les Goûts et les couleurs (TV film)
Telle mère, telle fille
2016 Baisers cachés (TV film)
Meurtres à Avignon (TV film)
Un jour mon prince
2014 L'Ex de ma vie
Tout est permis (TV film)
2013 Je vous présente ma femme (TV film)
Les vieux calibres (TV film)
Lili Rose
2012 La baie d'Alger (TV film)
2011 A dix minutes des naturistes (TV film)
Grand restaurant II, Le (TV film)
Gérald K. Gérald (TV film)
Le client (TV film)
Livide
2010 Notre Dame des Barjots (TV film)
Roses à crédit
Streamfield, les carnets noirs
Thelma, Louise et Chantal
Zítra se vdávám (TV film)
2008 48 hodin denně
Hauts murs, Les
Maison Tellier (TV film)
2007 Kozak
2006 Aristokraté
Dcera té druhé (TV film)
Mes parents chéris (TV film)
Soldat Rose, Le (TV film)
2005 Désiré Landru (TV film)
Louise (TV film)
Quartier V.I.P.
Une vie (TV film)
2004 Joe Pollox et les mauvais esprits (TV film)
Když mi bylo poprvé dvacet
Méthode Bourchnikov, La
Qui mange quand? (TV film)
2003 Adieu, L' (TV film)
Qui a tué Bambi?
2002 Qui mange quoi? (TV film)
2001 Bůh je velký - já ne
Concierge est dans l'ascenseur, La
Hladová
2000 Double vie de Jeanne, La (TV film)
Faux-fuyants, Les (TV film)
Le Coeur à l'ouvrage
1999 Fleurs de sel (TV film)
1998 Maintenant et pour toujours (TV film)
Que la lumière soit !
Qui mange qui? (TV film)
Théo et Marie (TV film)
1997 Ballade de Titus, La
Maintenant ou jamais (TV film)
Páni, nebo kluci?
Vie à trois, La (TV film)
XXL
1996 Ano
Barrage sur l'Orénoque (TV film)
Pourvu que ça dure
Sur un air de mambo (TV film)
Ultima hora
Un bel après-midi d'été
Velká cesta
1995 Le bonheur est dans le pré
Maîtresses de mon mari, Les (TV film)
1994 Devět měsíců
Dieu que les femmes sont amoureuses
Dědečkova zahrada (TV film)
Les Braqueuses
1993 Stella plage
Touha po zlatě
Éternel mari, L' (TV film)
1992 Cocon
Fille de l'air, La
1991 Bella vista
Děkuji, živote
Táta nebo milenec
1990 Tatie Danielle
1989 Léto revoluce (TV film)
Manželé, ženy, milenci
1988 Vie est un long fleuve tranquille, La
1987 Bolest lásky
Tricheuse, La (TV film)
1986 L'état de grâce
1985 Les nanas

TV seriály

2019 Toi, toi mon toit (TV seriál)
2018 Les Impatientes (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Nina (TV seriál)
Héritages (S04E06)
2013 La Famille Katz (TV seriál)
Un aller simple (E06)
Pièces rapportées (E05)
Tout sur la mère (E04)
další epizody (6)
2012 Vive la colo! (TV seriál)
2010 Victoire Bonnot (TV seriál)
2006 Cri, Le (TV seriál)
2004 Clara et associés (TV seriál)
Colette, une femme libre (TV seriál)
Vénus & Apollon (TV seriál)
1998 Marc Eliot (TV seriál)
1995 Chercheur d'héritiers (TV seriál)
1987 Qui c'est ce garçon? (TV seriál)
1982 Toutes griffes dehors (TV seriál)
1981 Dickie-roi (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)

Dokumentární

2005 L'hebdo cinéma (TV seriál)
1987 La nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 La parenthèse inattendue (TV pořad)
2006 T'empêches tout le monde de dormir (TV pořad)
2004 Music-hall et compagnie (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Desproges est vivant (TV pořad)
Union libre (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1992 Frou-Frou (TV pořad)
1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace