foto

Kay Stewart

  • nar. 17.4.1919
    Cleburne, Texas, USA
  • zem. 5.3.2002 (82 let)
    San Ramon, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Chicken Chronicles, The
1976 Lindbergh Kidnapping Case, The (TV film)
1972 The Screaming Woman (TV film)
1971 If Tomorrow Comes (TV film)
1968 Stín na zemi (TV film)
1967 Průsmyk apačů
1960 Spartakus
1958 Live Fast, Die Young
1957 Battle Hymn
1956 The Girl He Left Behind
1955 Square Jungle, The
The Private War of Major Benson
Válečný pokřik
1953 Mister Scoutmaster
1941 Life with Henry
1940 Christmas in July
Love Thy Neighbor
Mocný McGinty
The Ghost Breakers
The Quarterback
Those Were the Days!
1939 Ninočka
What a Life
1938 Dramatic School
Freshman Year

TV seriály

1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Medical Story (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1971 O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Nancy (TV seriál)
1969 My World and Welcome to It (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1965 Legend of Jesse James, The (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 My Living Doll (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Straightaway (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
Window on Main Street (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
The Veil (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Bachelor Father (TV seriál)
Date with the Angels (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Conflict (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Mayor of the Town (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace