foto

Jimmy Wales

  • nar. 8.8.1966 (52 let)
    Huntsville, Alabama, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Kim Dotcom: Lapen v síti
2013 Skutečnější než realita
2011 Fry's Planet Word (TV seriál)
Na titulní straně New York Times
2010 Amerika: Příběh o Spojených státech (TV seriál)
Truth in Numbers? Everything, According to Wikipedia
Virtual Revolution, The (TV seriál)
2008 Stephen Fry in America (TV seriál)
2002 VPRO Tegenlicht (TV seriál)
2000 Click Online (TV seriál)

TV pořady

2005 The Colbert Report (TV pořad)
2001 Democracy Now! (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1980 Newsnight (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace