foto

Ted Atherton

  • nar. 1962
    Winnipeg, Manitoba, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Goalie
Rabid
2017 Christmas Wedding Planner (TV film)
Trench 11
2016 Standoff
2015 River
2011 John A.: Birth of a Country (TV film)
2010 Santův převlek (TV film)
2009 Národní Vánoční strom (TV film)
2008 13 (TV film)
Degrassi Spring Break Movie (TV film)
Kmen Andromeda (TV film)
Max Payne
Nezlomná pouta (TV film)
2007 Everest (TV film)
Tvář anděla
2006 Dům na Bay Street (TV film)
Find
Hollywoodland
2004 Medvídek Winnie (TV film)
2000 Santa kdo? (TV film)
1999 Gólová výměna (TV film)
Johanka z Arku (TV film)
1998 Nedostupná pro kovboje (TV film)

TV seriály

2018 The Expanse (TV seriál)
Immolation (S03E06)
Triple Point (S03E05)
Reload (S03E04)
další epizody (4)
2017 The Kennedys After Camelot (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Do boje! (S03E10)
Přepadení (S03E08)
Vlk, kterého krmíš (S03E07)
další epizody (7)
The Expanse (TV seriál)
Caliban's War (S02E13)
Here There Be Dragons (S02E11)
Cascade (S02E10)
další epizody (5)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Ďábel uvnitř (S10E10)
2015 Good Witch (TV seriál)
2014 Království (TV seriál)
Královská krev (S01E12)
Oběť (S01E10)
2013 Bomb Girls (TV seriál)
The Harder We Fight (S02E05)
Kravaťáci (TV seriál)
Mstitelé (S02E14)
2012 Fugget About It (TV seriál)
Kurýr (TV seriál)
Ruku na to (S01E07)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Finale (S02E13)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Revelation (S01E13)
The Key (S01E12)
The Bunker (S01E11)
další epizody (13)
Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Výtržnosti (S02E13)
Městečko Haven (TV seriál)
Kořeny (S02E05)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Debra (S02E07)
Šprti (S02E06)
Znovuzrozeni (S02E03)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Velká vražda na univerzitě (S02E07)
2008 Hranice (TV seriál)
Pockets of Vulnerability (S01E01)
2007 V síti CIA (TV seriál)
2006 Time Warp Trio (TV seriál)
2005 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Sbohem, a vítej zpátky, Sue (S03E19)
Dívky z lepších rodin (S03E18)
Muž ve stínu (S03E17)
další epizody (11)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Udělala to, nebo neudělala (S03E08)
Hra podle Simona (S03E07)
Letadla, vlaky, auta (S03E06)
další epizody (21)
2003 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Hra na novomanžele 2. část – Rozchod je vždy těžký (S02E06)
Hra na novomanželé 1.část (S02E05)
Nevyřešený případ (S02E04)
další epizody (16)
2002 Street Time (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Chamtivost (S01E08)
Tichá noc (S01E07)
Ozvěna z minulosti (S01E06)
další epizody (8)
2001 The Associates (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
1999 The City (TV seriál)
1998 Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace