foto

John Bailey

  • nar. 10.8.1942 (76 let)
    Moberly, Montana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 An Actor Prepares
2017 Milovník po přechodu
2016 Burn Your Maps
2015 A Walk in the Woods
2014 Loupež století
The Angriest Man in Brooklyn
2013 A.C.O.D: Děti rozvedených
Nezapomenutelné prázdniny
Snake and Mongoose
2012 Máme rádi velryby
2010 Ramona
Rande v Římě
Síla country
2009 Až tak moc tě nežere
Dar
Něco na těch mužích je
2008 Jen přes její mrtvolu
Ženy v balíku
2007 Bobby Z
Kněz je poděs
2006 10 Tricks
Architekt
2005 Láska na inzerát
Producenti
Sesterstvo putovních kalhot
2004 Záhada jezera Lochness
2003 Jak ztratit kluka v 10 dnech
2002 Podivná tajemství
2001 Elita
Nepovedený večírek
2000 Via Dolorosa
1999 Burani ve městě
Hra snů
Navždy má
1998 Polibek
Vždy proti přesile (TV film)
1997 Lepší už to nebude
1996 Passion (TV film)
Smrtící léčba
1994 Nejsem blázen
1993 Na Hromnice o den více
S nasazením života
1990 Moje modré nebe
1989 Time Flies When You're Alive (TV film)
1988 Náhodný turista
Vibrace
1987 Drsňáci netančí
Plavba do Kambodže
Světlo mého dne
1986 Brighton Beach Memoirs
Křižovatky
1985 Mishima: A Life in Four Chapters
Silverado
1984 O závod s měsícem
Papež z Greenwich Village
1983 Beze stopy
Velké rozčarování
1982 Kočičí lidé
Ta mistrovská sezona
1981 Bláznivá dálnice
Propastný rozdíl
1980 Americký gigolo
City in Fear (TV film)
Obyčejní lidé
1979 Boulevard Nights
1978 Battered (TV film)
Don't Ring the Doorbell
1975 Legacy
1972 Open Window
Premonition

Dokumentární

2004 The Cutting Edge: The Magic of Movie Editing
2002 Ten kluk bude točit
The Fig Rig
2001 NSync: Bigger Than Live (koncert)
2000 Michael Jordan to the Max
1994 Cyndi Lauper - Twelve Deadly Cyns ...and Then Some
1991 Stephen Hawking - Stručná historie času
1990 Hollywood Mavericks

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace