foto

Ildikó Bokor

  • nar. 11.3.1949
    Cluj, Rumunsko
  • zem. 27.8.2010 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Tudsz így szeretni?
2002 Chacho Rom
Ének a csodaszarvasról
2001 Anarchisták
2000 Gyilkosok
1995 A párduc és a gödölye (TV film)

TV seriály

2009 Tűzvonalban (TV seriál)
Idegenek az éjszakában (S03E15)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
Szemet szemért (S02E20)
Egy mesterlövész magánélete (S02E13)
2003 Szeress most! (TV seriál)
Titkok és hazugságok (S01E10)
1998 Az öt zsaru (TV seriál)
A dögkút (E02)
1997 A Szórád-ház (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1995 Kisváros (TV seriál)
Várfesztivál (E36)
1993 Kisváros (TV seriál)
Jó kis balhé (E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky