foto

Éva Auksz

  • nar. 10.1.1971 (48 let)
    Dunaújváros, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Akik maradtak
2007 Lora
2001 Sacra Corona
1998 A nagymama (divadelní záznam)

TV seriály

1998 Az öt zsaru (TV seriál)
Lány a híd alatt (E03)
1994 Kisváros (TV seriál)
Negyven kiló kokain (E18)
Mindenki nyomoz (E17)
1993 Kisváros (TV seriál)
Jó kis balhé (E11)

Host

TV pořady

1997 Befordultam a konyhára (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky