foto

József Bars

  • nar. 16.1.1951 (68 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Hoppá
1987 Malom a pokolban
1986 Kaméliás hölgy (TV film)
Szemet szemért (TV film)
1985 Tizenötezer pengő jutalom (TV film)
1981 Dočasný ráj
Pohanská madona
1979 Věra Angiová
1978 Váljunk el! (TV film)
1974 Vteřiny úzkosti

TV seriály

1999 Az öt zsaru (TV seriál)
Gyilkos csomag (E04)
1993 Kisváros (TV seriál)
Farkas a veremben (E08)
1991 Angyalbörben (TV seriál)
Az elveszett szakasz (E12)
1990 Linda (TV seriál)
A régi barát (S03E07)
1989 Eszmélet (TV seriál)
Kései sirató (E05)
Jaj, szeressetek szilajon (E03)
1986 A falu jegyzője (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Linda (TV seriál)
Pop pokol (S02E07)
1985 Gyalogbéka (TV seriál)
Tornacsuka a sárban (E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace