foto

Rodney Luis Aquino

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Black Panther
2017 Simran
Trezor
2016 Svátek matek
2013 Sunlight Jr.
2011 Big Mike (TV film)
Transformers 3

TV seriály

2017 Valor (TV seriál)
Zero Visability (E04)
2013 The Haves and the Have Nots (TV seriál)
2012 Joudové (TV seriál)

Dokumentární

2014 America

Režijní filmografie

Filmy

2017 Finding Eden

Producentská filmografie

Filmy

2017 Finding Eden

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace