foto

Doo Kang

  • nar. 27.2.1979 (40 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Daegwanramcha
2016 Hyeong
2013 Mai riteul hieoro
2005 Jakeobui jeongseok

TV seriály

2017 Wanbyeokhan annae (TV seriál)
2015 Geu hyeongjeui yeoleum (TV seriál)
Simyashikdang (TV seriál)
2012 Poolhawooseu take 2 (TV seriál)
2010 Jangnanseureon kiseu (TV seriál)
락 Rock 樂 (TV seriál)
2007 Sanneomeo namchoneneun sijeun1 (TV seriál)
2006 Goong S (TV seriál)
Utneun eolgullo dorabora (TV seriál)
2005 Annyoung peurancheseuka sijeun 3 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace